Om gluten og annet som kan forårsake intoleranser

Gluten er den delen av kornet som både gjør at et brød eller rundstykke henger sammen, men også hever seg. Det er et protein. Vi mennesker har kjent til dette og brukt det i ca 10.000 år. Det er først de siste årene at det har blitt brukt på så spesielle måter som vi kan se nå: […]

Min friske hverdag

Jeg har klokketro på at god helse kan kjøpes for penger, så jeg investerer tid og penger i meg selv hver eneste dag. 95 % av det jeg spiser og drikker, er økologisk, 2 % er biodynamisk og de resterende 3 er fra den konvensjonelle del av tilbudet. Jeg kjøper så å si aldri noe som […]

Hvordan løse alle problemer?

Det er ikke mulig å løse alle problemer, i allefall ikke samtidig. Min holdning er likevel at du kan løse mang utfordringer ved å velge ulike konvensjonelle og alternative behandlingsmetoder, men du kommer raskere og bedre frem til et godt resultat når du starter med å se på din fysiske kropps tilstand og kvaliteten på inntaket […]

Hvordan jeg arbeider

Jeg utvikler min bedrift etter metoden ORGANISK som er lite beskrevet. For mine samarbeidspartnere og forretningsforbindelser, kan det virke uoversiktelig, men dette handler om å følge «flowet» og prøve å lytte til så vel meg selv som omverden. Den største utfordringen er nok den at jeg ikke kan skrive en tradisjonell forretningsplan. Istedet henviser jeg […]