Ringen er sluttet – det er ganske rått

Da jeg startet min karriere innen helsebransjen, ble jeg ganske fort kjent med Julia Vøldan https://bibliotek.kk.dk/ting/object/870970-basis%3A05152216 og hennes teorier. Jeg synes de hadde masse for seg, men at det var litt komplisert med å finne ut av det. Så jeg gikk ikke veldig mye inn i hennes teorier.

Etter noen år, var jeg nesten en hel sommer på Tonsåsen i Valdres. Jeg hadde det dårlig da jeg kom dit, men etter en uke eller to på RÅ-KOST, løp jeg rundt i terrenget og bare koste meg.

Men jeg kom bort fra det med rå-kost fordi det var så mange som sa at man kan ikke leve på det, og jeg visste ikke bedre. Så gikk jeg i gang med studier og med å utforske selv og i dag, ca 16 år etter, er ringe sluttet. Nå vet jeg at man kan, iallefall at jeg kan, leve på råkost, men selvsagt har jeg lært meg hvordan jeg skal gjøre det og det kan du også ved å delta på kurs hos Hippocrates i Norge http://www.hippocrates.no/levende-mat-kurs/

25/09/2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *