Friskebilen

Jeg arbeider med å få en FRISKEBIL på veien, et likerklikk fra deg vil bety mye. Kontakt meg ellers på Eva@betterandbetter.no

 

 

Friskebilen-01

Friskebilen skal symbolisere at det er viktig å fylle riktig «drivstoff» på menneskets tank (heretter kalt fordøyelsen og magen) også, den skal bidra til å øke forståelsen for at det er ikke nok å ta en service en gang i mellom, det riktige «drivstoffet» må ned i magen hver dag.

Og akkurat som en bil må få ut et restprodukt fra forbrenningsmotoren, må menneskene tømme cellene og tarmene hver dag. Men mens bilen gir fra seg gass, så skal det komme velfordøyd mat ut gjennom menneskets tarmer.

De aller fleste har en lås på drivstofftanken (det handler jo ikke kun om bensin i våre dager), mens de går med munnen åpen og faktisk lar hvem som helst fylle på i en ene enden og faktisk stjele i en annen ende. Jeg tenker ikke på at noe stjeler bæsjen din, nei, jeg tenker mer på energien din. Mange avgir den livsviktige energien som fordøyelsen har behov for til å gjøre maten opptagelig med. De lekker som en sil og er nesten alltid trette.

Tenk hvilken reaksjon en sjåfør får når gass-pedalen trykkes i bunn og forventningen om aksellerasjon er på topp, mens bilens energi er i bunnen. Den flytter seg nesten ikke og blir overhalt av selv naboens gamle rustholk.

 

Misjon: Å øke forståelsen av at ytelsen henger sammen med det drivstoffet man fyller på. (Hvor mange putter sukker på bilens tank?).

 

Visjon: Ut på veien og vekke oppsikt og få folk til å stimle seg sammen rundt Friskebilen når den stopper for å lage et «pop-up-event».

 

Friskebilprosjektet eies av mitt firma Better&Better AS